skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Vittsjö jagar revansch för premiärförlusten

Vittsjö GIK spelar säsongens första hemmamatch under måndagen. Efter förlusten senast mot KIF Örebro DF är det ett revanschsuget och poängjagande lag som tar sig an nykomlingen Kungsbacka DFF. 

Efter premiärförlusten mot KIF Örebro DFF talade Vittsjö GIK:s tränare, Stefan Ekstrand, om premiärnerver och en mindre väl genomförd match. Mot Kungsbacka DFF hoppas han få se en annan mental framtoning från sitt lag.

– Vi ser fram emot hemmapremiär på naturgräs, där vi gillar att spela, hemmapublik och så vidare. Vi vill sätta en bra prestation i såväl försvar- som  anfallsspel. Vi ser fram emot det och har en god känsla, säger Stefan Ekstrand.

Ni är revanschsugna efter premiärförlusten?
– Ja, såklart. Men det har bara gått en match än så länge. Vi har laddat om bra för att kunna genomföra en bra hemmapremiär.

Vad vill du se från dina spelare imorgon?
– Nä, men det är väl att vi sätter ett bra försvarsspel, sen att vi är kreativa och coola när vi går till anfall. Mycket kamp. Det gäller att vi har fighting-spirit i försvarsspelet och kreativitet i anfallsspelet, avslutar Stefan Ekstrand.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close