FotbollHelsingborgs IFNyheter

HIF ska studsa tillbaka mot Sundsvall

Helsingborgs IF har inlett säsongen optimistisk – men senaste matchen, förlusten mot IFK Göteborg, var en plump i protokollet. Under torsdagen ska man försöka studsa tillbaka mot GIF Sundsvall.

Två vinster, två förutser. Så ser det ut när Helsingborgs IF går in i säsongens femte seriematch.
Matchen mot GIF Sundsvall, som är ett aktat lag efter fjolårssäsongen, blir den femte raka mot erkänt tufft motstånd för Helsingborg.

– Det känns som att vi städade av oss det ganska snabbt, säger  Per-Ola Ljung, till Helsingborgs IF:s hemsida, om förlusten mot IFK Göteborg.

– Nu är det lagt bakom oss och vi har hämtat kraft. Det kommer behövas kraft i morgondagens match, tillägger HIF-tränaren.

Per Ola Ljung mönstrar en identisk matchtrupp jämfört med den som gästade Göteborg senast. Men om startelvan förblir intakt ger HIF-tränaren inget tydligt svar kring.

– Efter prestationen som vi genomförde mot Göteborg, så kan man inte räkna med att vi inte kommer göra ändringar. Men man får nog räkna med det. Det kommer tre matcher rätt tätt och vi vet om att vi kommer behöva hantera det. Och efter prestationen i Göteborg behöver vi ha in ny dynamik, bättre kvalité än vad vi hade.

Mot Sundsvall hoppas HIF-tränaren få se en prestation olik den mot Göteborg senast.

– Sätter vi vårt spel, då kan vi störa alla. Vi vill göra en bra match imorgon, helt enkelt, och studsa tillbaka avslutar Per Ola Ljung.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close