skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyKristianstad IKNyheter

HV 71-talang till Kristianstads IK

Talangen Anton Heikkinen är klar för Kristianstads IK. 18-åringen kommer närmast från HV 71, där han både spelat i SHL och J20 SuperElit. 

Kristianstads IK placerar bitar i trupp-pusslet i ett rasande tempo. Senast i raden att ingå i kommande säsongs bygge är HV 71-talangen Anton Heikkinen.

– Vad som fick mig att välja KIK var att de har ett spel som passar mig väldigt bra, de spelar med mycket fart och det passar mig. Jag tror samtidigt att spela i KIK kommer vara bra för min fortsatta utveckling som hockeyspelare, både på och utanför isen, säger den 18-årige forwarden till klubbens hemsida.

Redan klara spelare är Joel Gistedt, Oliver Tornerefelt, Fredrik Lindblom, Viktor Wahldén, Fredrik Hansson, Malte Sjögren, Micke Johansson och Johan Lundgren.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close