skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Ola Gällstad

Den egna fotbollskarriären slutade i ganska unga år men kärleken till föreningen fanns kvar så han satsade på en karriär som ungdomstränare och var med och fostrade spelare som Markus Rosenberg, Tony Flygare och en viss Zlatan Ibrahimovic. Möt Malmö FF:s arrangemangschef Ola Gällstad.

Såklart blir det historier kring tiden som ungdomstränare tillsammans med Johnny Gyllensjö och om lovande talanger som tog sig hela vägen. Ola berättar även om en av sina arbetsuppgifter i föreningen idag som den som besöker och håller kontakten med MFF:are som spelar i andra klubbar runt om i världen. Vi får också reda på mer kring ett av föreningens nya samarbeten där kulturella upplevelser står på programmet för spelarna framöver. Detta och mycket mer i avsnitt 164 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close