FotbollLandskrona BoIS

BoIS fick nöja sig med en poäng

Efter urladdningen mot Åtvidaberg senast, där Landskrona BoIS vann med hela 0-5, väntade nu Tvååker. En mållös match, där BoIS var de stora förlorarna efteråt.
– Vi är bättre, men inte tillräckligt bra idag, säger Max Mölder efter matchen. 

I onsdagens match mönstrade Landskrona BoIS en identisk matchtrupp med den som pulveriserade Åtvidaberg senast. Men trots detta fick Landskrona nöja sig med en pinne.
– Jag tycker väl att vi är det bättre laget, och för matchen, men tyvärr är vi inte tillräckligt skickliga idag för att få det jobbigt för dem. Vi tar lite för lång tid på oss, tar lite för många tillslag på bollen, vilket gr det enkelt för dem, säger Max Mölder, assisterande tränare i Landskrona BoIS.
– Tvååker kommer ju hit och är rädda om den poängen som de har från start. De försvarar sig bra hela matchen, det ska de ha all eloge för, tillägger han.

Det oavgjorda resultatet till trots – Landskrona BoIS är fortsatt obesegrade och ångar på i Elitettan Södras övre region. Men visst svider dagens resultat.
– Klart vi är besvikna. en poäng är en poäng, och vi håller nollan igen – men prestationen var inte tillräckligt bra. Det är den vi kollar på. Hade prestationen varit tillräckligt bra, då hade det blivit tre poäng idag.

I kommande seriematch väntar serieledande Lindome GIF – ett lag som Max Mölder känner väl till.
– Det är alltid kul att möta dem. Det gjorde jag i Hittarp också. Jag har ju varnat för dem och sagt att de kommer vara med i topp fem, hundra procent. Det är inget som förvånar mig att de är med. Ett otroligt trevligt lag, som jag gillar att det går bra för. De har en fin offensiv, de vill spela sig ur alla situationer. All cred till dem.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close