skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Per Nilsson

Han tog över en förening som precis vunnit SM-guld men som hade ett underskott på 30-35 miljoner kronor. För första gången i en podd berättar han om åren som VD i Malmö FF. I veckans avsnitt i Blått Snack möter du Per Nilsson.
Per berättar om hur han fick jobbet och om hur han attesterade ALLA fakturor till föreningen när han tillträdde jobbet som VD. Det blir historier om tvångsbussning, tårtskandalen, cykellopp och historien kring Miiko Albornoz. Det blir lite pingissnack och om tiden som tränare för Håkan Jeppsson. Detta och mycket mer i avsnitt 165 av Blått Snack. Vid sidlinjen som vanligt: Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close