IBK LundInnebandyNyheter

IBK Lund dam förlänger med huvudtränaren

IBK Lund dam avslutade en framgångsrik säsong med att kvala till SSL. Det tog slut redan i den första kvalrundan mot Skoghalls IBK, men Lund satsar vidare och väljer att prioritera kontinuiteten. Därför har man förlängt kontraktet med huvudtränaren Johan Gustafsson.

– Jag är tacksam för förtroendet. Vår prestation senaste säsongen var fantastisk men jag tror inte vi är klara än. Det finns mycket talang i laget och det är det som sporrar mig till en fortsättning, säger Johan Gustafson i ett pressutskick.

I pressmeddelandet betonar man även:

“Klubben anser att kontinuitet är en nyckelfaktor för vårt allsvenska damlag och arbetar därför för att behålla förra säsongens ledarstab.”

– Den unga trupp vi gick in med i seriespelet förra året svarade bra på vår ambition. Mitt mål är att kunna bygga vidare på det spåret och tävla för att nå ytterligare utveckling, fyller Gustafsson på.

Foto: Patrik Palm/IBK Lund

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close