HandbollLUGINyheter

LUGI förlänger med Esmeralda Fetahovic

Det blir en SHE-säsong till i LUGI för den 22-åriga målvakten Esmeralda Fetahovic.

Kontraktsförlängningen är klar och Esmeralda, som kom till LUGI från GW Landskrona 2014, ser fram mot sin tredje säsong i Lundaklubben.

– Jag trivs jättebra i LUGI och med min roll. Med en bra relation till tränarna och deras engagemang och vilja att utveckla mig som spelare, gör att jag tror starkt på att en fortsättning i klubben kommer göra mig till en ännu bättre målvakt. Jag ser fram emot att få vara en del av äventyret nästa år med ett spännande lagbygge, säger Esmeralda Fetahovic i ett pressutskick.

Hon fick ta ett stort ansvar under säsongen när förstemålvakten i LUGI, Ida Nilsson blev skadad. Och hon gjorde det med bravur, Esmeralda gjorde det så pass bra att hon hamnade överst i tabellen där hon vann MEP (Most Effective Player) i SHE med över 50 poäng totalt.

– Esmeralda visade efter Idas skada i år att hon är en jämn och pålitlig målvakt med bra attityd som är bra att ha i laget. Hon har gjort en fantastisk resa den gångna säsongen och vi är glada att kunna fortsätta utveckla henne vidare, säger Dragan Brljevic huvudtränare för LUGIs damlag.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close