IshockeyNyheter

Tyringe värvar ungrare från Rögle

Tyringe Hockey deklarerar att man värvat den ungerska Rögle-spelaren Balint Horvath. 

Balint Horvath, 20, har kontrakterats på ett tvåårigt avtal av Tyringe Hockey. Forwarden kommer senast från Rögle BK:s organisation. Där hann Horvath med att göra ett par SHL-matcher – annars har säsongen bestått i ett lån hos Karlskrona HK, samt spel i Rögles J20-lag.

– Det känns riktigt bra, jag är glad över att få representera klubben och att få kunna utvecklas här, säger Balint Horvath till klubbens hemsida.

– Jag tycker att spelidén och klubbens visioner både för laget och mig passar mig jättebra. Här finns också allt som krävs för att kunna utvecklas på bästa sett. Sen har jag hört att mycket handlar om hockeyn i Tyringe vilket är roligt, tillägger han.

Balint Horvath har representerat det ungerska A-landslaget vid ett par tillfällen.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close