Eslövs IKHandboll

Eslövs IK förlänger med trio

Eslövs IK låter meddela att klubben har förlängt med tre nyckelspelare.
Det är Emma Olsson, Fia Ertzinger och Tilda Lundqvist som valt att stanna kvar i klubben i ytterligare ett år.

-Det har varit vårt fokus från första början, att behålla stommen av laget för att få kontinuitet. Först förlängde Lasse (huvudtränare) sitt kontrakt med två år och nu förlänger tre viktiga spelare sina kontrakt. Det bådar gott inför framtiden och detta är spelare som är viktiga för oss på många olika sätt, säger sportchef Christoffer Borg Mattisson.

-Ända sedan säsongen tog slut i kvalmatcherna mot Heid så har jag längtat efter att vi ska komma igång igen och jag är glad över att stanna kvar här i Eslöv i ett år till. Försäsongen börjar tidigt men det ger oss gott om tid att ladda upp och tagga till för en ny spännande och förhoppningsvis väldigt framgångsrik säsong för oss i Allsvenskan, säger Eslövs #21, Tilda Lundqvist.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close