IK PanternIshockeyNyheter

Panterns klubbchef slutar

Ekonomiskt hårt trängda IK Pantern tappar sin klubbchef. Jens Israelsson har valt att säga upp sin anställning.

_ Jag kommer vara kvar till den sista maj då vi ska vara klara med bokslut och budget för kommande säsong. Det här uppdraget har tagit en helt annan väg än vad jag fick presenterat för mig av tidigare ordförande, säger Jens Israelsson i ett pressutskick.

När Jens gick in i klubben för ett år sedan var det med stark övertygelse om att strukturera upp, och reda ut, en lång trasslig historia. Något som visat sig svårt då klubbens finansiella situation var betydligt mer ansträngd än vad som uttalats. Idag är det administrativ ordning i klubben, men knäckfrågan att lösa den finansiella situationen återstår.

_ Jens arbete under säsongen har tyvärr mest varit brandsläckningar av olika slag, samt att reda ut tidigare misslyckande. Vi har suttit ner och pratat om situationen flera gånger och Jens har kommit fram till att lämna klubben. Ett beslut vi självklart respekterar, säger nuvarande ordföranden Peter Nilsson.

_ Pantern har fantastiska spelare och medlemmar och min tid i klubben har varit händelserik och utvecklande på många plan, säger Jens Israelsson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close