Fotboll

Spelkrönika: Dags för Ödåkra – Tågarp ett lämpligt byte

Trippeln till drygt tre gånger pengarna satt klockrent förra veckan, och vi gör en ny totoattack denna helg. Själv ska jag till Landskrona och se om resa kan haka på Vejby i toppen. Hoppas att grillen är igång, brukar vara hög klass där.

Besa fortsätter att leverera och segern på bortaplan mot Klippan var TUNG. Viktige Xhanis Dednica drog på sig ett rött kort då och är avstängd nu, men på hemmaplan mot Kullavägen ska man ändå ta tre poäng.
Kullavägen är som nykomling inte helt lätt att hantera ännu. Laget hade 2-2 med sju minuter kvar att spela senast mot seriefavoriten Vejby, men förlorade till slut med 2-6.
1,36 på Besa? Det få duga.

Att skrika ut ”ödesmatcher” i omgång sex kanske kan låta överdrivet, men varken Tågarp eller Ödåkra har vunnit någon match ännu. Jobbigast är det för Tågarp som har fem raka förluster och 23 insläppta – varav 14 (!) i de två senaste.
Dags för Ödåkra? Well… Tre mål framåt på fem matcher är ju inte jättesexigt, men nu borde det kunna släppa och 1,86 på ettan är intressant. De flesta jag pratat med har talat ganska väl om Ödåkra, och nu hemmaplan mot “rätt” bottenkollega.

I den sydvästra serien är upphaussade Srbija ett av de lag som jag (och många fler) överskattat. Förlust med 7-3 mot Staffanstorp senast och när dessa lag får en darrig inledning på säsongen brukar det bli en ond spiral. Just det varnade tränaren själv för innan säsongen.
Nu ställs de mot strukturerade och kapabla Lilla Torg på bortaplan och ska Torget ha en chans att haka på i toppen så gäller det att vinna dessa matcher. Laget fick en man utvisad senast mot jumbon Kosova, tog ändå ledningen med 0-1, men tappade i slutminuterna.
1,35 på ettan tar vi.

I den helskånska trean ångar LB07 på som en maskin.
De möter lag som parkerar bussen gång efter gång, och någon gång blir det väl 0-0. Ska Södra Sandby lyckas med det i helgen? Tja, varför inte. Södra Sandby trodde jag skulle få väldigt svårt, men de har varit stabila bakåt och har vunnit mot IFK Trelleborg, så var vaksamma, det kan komma fler skrällar på den fronten.

Min trippel hos NordicBet:
FK Besa – Kullavägen 1
Ödåkra IF – Tågarp 1
Lilla Torg – Srbija 1

Odds: 3,41

Foto: Lola Nilsson.

Läs även:

Gratis: Avspark – bibeln inför division 3 och 4

Relaterade artiklar

Back to top button
Close