skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack: Möt Sören Rieks

Han gjorde den förbjudna flytten från ärkerivalen IFK Göteborg förra året och flyttade in i den himmelsblå familjen. I årets upplaga av MFF har han klivit fram som en av nyckelspelarna och poänggörarna. I veckans Blått Snack möter du Sören Rieks.
Sören berättar om hur skönt det är att återigen få spela på den sidan planen där han trivs bäst, från höger till vänster… . Det blir också snack om vad tränarbytet förra året betydde för laget och om den skrala utdelningen på de straffar som lagts så här långt av säsongen. Sören får berätta vad en Esbjergsbo (Sören kommer ju som bekant från Esbjerg) tycker om folk från Köpenhamn, Lyngby och Ålborg. Vi får också tre stekheta semestertips på sights i Esbjerg med omnejd. Detta och mycket mer i avsnitt 165 av Sveriges största MFF-podd, Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close