HandbollHK MalmöIFK KristianstadNyheter

IFK Kristianstads Johannes Larsson återvänder till HK Malmö

Kantspelaren Johannes Larsson som skrivit ett tvåårskontrakt med HK Malmö. Den 28-årige
högersexan gör comeback i HK Malmö efter sju säsonger i IFK Kristianstad. Senast Johannes
spelade i HK Malmö var säsongen 2011/2012.

Johannes Larsson ansluter till truppen den 1 juni 2019.

– Med Johannes får vi inte bara en säker avslutare på kanten utan en stabil spelare med internationell erfarenhet som gör jobbet både framåt och bakåt. Johannes har haft en fin utveckling under åren i Kristianstad, säger Stian Tönnesen tränare i HK Malmö i ett pressutskick.

– Vi är mycket glada att Johannes valt HK Malmö i sin fortsatta handbollskarriär.Johannes känner vi sedan tidigare som en väldigt ödmjuk och lojal kille och som alltid ger 100 procent för laget, säger Jörgen Rasmusson ordförande i HK Malmö.

Johannes Larsson ser fram mot att på nytt få springa in i Baltiska Hallen som hemmaspelare.

– Det känns väldigt spännande att få möjligheten att komma tillbaka till Malmö och det ska bli roligt att få börja om i ett nytt lag och försöka bidra så gott jag kan med den erfarenheten jag har samlat på mig under de sju säsonger sen jag sist sprang in i Baltiska Hallen som hemmaspelare, säger han.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close