HandbollLUGINyheter

LUGI värvar från AIK och förlänger med Casper Käll

AIK:s mittnia och assistkung Philip Jonsson har skrivit ett tvåårskontrakt med LUGI. Lundaklubben har även förlängt kontraktet med stortalangen Casper Käll.

Philip Jonsson (bilden), född 1995, har fostrats i IK Sävehof och har via HK Aranäs nu spelat senaste säsongen i AIK. I Aranäs vann Philip den interna skytteligan och senaste säsongen vann hann assistligan i AIK. De kommande två säsongerna representerar han LUGI. Använd gärna Bethard Bonuskod innan spel på handboll.

– I mitt tycke var AIKs värvning av Philip Jonsson en av de mest lyckade övergångarna i ligan förra säsongen. Vi är glada att han fortsätter sin utveckling i LUGI. I Philip får vi inte bara en playmaker utan även en spelare som med sitt aviga genombrott kan avgöra matcher, säger Tomas Axnér tränare för LUGI herrlag i ett pressutskick.

– Jag ser fram emot att spela i LUGI de två nästkommande säsongerna. Valet föll på LUGI för det känns som ett bra steg för min utveckling och karriär. Jag tror att jag kan lära mig mycket av Tomas och samtidigt kunna bidra med min kompetens till laget. LUGI är en stabil och stor förening med väldigt intressanta framtidsvisioner som passar mig, säger Philip Jonsson.

LUGI dessutom förlängt med en av Sveriges mest lovande spelare, Casper Käll. Den ungdomslandslagsmeriterade mittnian har fått mer och mer speltid under den gångna säsongen och har svarat väl på förtroendet. LUGIs påläggskalv spås en spännande framtid och han har redan presenterat sig på allvar i Handbollsligan med sin explosiva och finurliga spelstil.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close