HandbollLödde VikingsNyheterOV Helsingborg

OV Helsingborg värvar storlöfte från Lödde

I ett pressmeddelande från OV Helsingborg informeras det om att Albert Månsson är klar för klubben.

Klubben skriver:
OV Helsingborg är mycket glad över att ha kontrakterat Albert Månsson – en av Sveriges mest jagade ungdomsspelare. Albert som idag spelar i Lödde Vikings tillhör årgång 2002 och har på ett antal träningar med vårt A-lag bevisat att hans talang kan komma att överraska redan i nästa säsongs ligaspel. Albert tros även bli en viktig kugge i det juniorlandslag som nyligen tagits ut.

OV Helsingborg har under en tid arbetat för att öka attraktiviteten för unga spelare och arbetar inte bara med att värva spetsspelare utan har också ambitionen att förädla talanger – både från egna led och utifrån. I Albert får OV en snabb, smart och målfarlig mittnia och vi hoppas att den miljö han nu kommer till kan bidra till vidare utveckling och framgång.

Albert jagades av många andra ligalag men valde att komma till OV vilket vi menar vittnar om att vi har något spännande på gång.
– OV Helsingborg visade tidigt ett intresse för mig. Klubben erbjuder mig goda förutsättningar för utveckling. Att varje vecka få lov att träna med ett lag som spelar i Handbollsligan är värdefullt och kommer hjälpa mig att bli en bättre handbollsspelare, säger Albert Månsson.
– Jag är medveten om att steget till OV är stort och det kan komma att ta lite tid innan jag kan bidra till laget handbollsmässigt. Men OV är ett långsiktigt val och för min del kommer det handla om mycket hård träning för att nå dit jag vill, vilket är att hjälpa OV på vägen att etablera sig i Handbollsligan.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close