skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Landskronafostrad powerforward till Malmö FBC

Johanna Ejdelind blir Malmö FBC:s fjärde nyförvärv.

Landskronafostrade Johanna Ejdelind beskrivs som en powerforward som är stark i närkampsspelet och med näsa för målet. Hon är född 1996 och producerade 34 (18+16) poäng på 22 matcher med Landskrona Falcons i division 1.

Jag har velat se Johanna i Malmötröjan i många år och nu äntligen var tajmningen rätt. Vi får in en spelare som kommer bidra med mycket energi och kraft på plan från sin forwardsposition, egenskaper vi har letat specifikt efter sedan säsongen slutade. En klassisk powerforward helt enkelt som kommer att jaga livet ur backarna och som vet var målet står, kommenterar klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressutskick.

Johanna Ejdelind kommer att spela med nummer 25 och har precis avslutat sin första träningsvecka med laget.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close