skanesport_desktop-panorama-1

Eslövs BKFotbollNyheter

Målsprutan återvänder till Eslöv – kan debutera direkt

Eslövs BK har haft kärvt med målskyttet under säsongsinledningen. Vad passar då bättre än att plocka in den vane målskytten Kim Jeppsson?
– Det jag hoppas bidra med, säger Kim Jeppsson.

Under fredagskvällen figurerade Kim Jeppsson, 30, i sin sista match för Teckomatorp SK, när de mötte Höörs IS i seriefinalen av division sex. 6-2-seger och två mål av den ovan nämnde anfallaren, som tackades av av publik och lagkamrater efteråt.
Under morgondagen är Kim Jeppsson åter i matchsituation – då med Eslövs BK, klubben han nu återvänder till – för att jaga ny mål, personliga som kollektiva.

– Det har passat mig och min familj bäst att ta detta beslut. Med jobbtider och så vidare. Jag har haft kontakt med Eslöv under tiden i Teckomatorp, men nu kändes det rätt att komma tillbaka. Jag kör på så länge det känns bäst för familjen. Jag stänger heller inga dörrar till att återvända till Teckomatorp. Vi har en bra dialog, allihop.

Kim Jeppsson tar alltså det kvalitativa klivet från division sex till två. Men trots det ser han bara en sak som ett potentiellt hinder.
Med hänsyn till sitt civila liv har Kim Jeppsson tränat med Eslövs BK under de tre senaste veckorna.

– Det är väl konditionen om något. Men fotbollsmässigt är jag inte speciellt orolig. Det kommer väl ta någon vecka innan man kommer in i tempot. Så det ska nog gå bra. Jag har en bra relation till Peter(Olsson, tränare i EBK), jag hade honom något år i GIF Nike. Fantastisk tränare, så det lockade att han var här.

Vad hoppas du kunna bidra med?
– Ja, det är väl mycket fart. Förhoppningsvis – ja, inte bara mål – några assist också. Jag har väl blivit lite mer av en framspelare på senare tid.

Och när väntas din första match med Eslöv äga rum?
– Det är under lördagen faktiskt. Jag blir spelklar då, så vi får se hur kroppen känns då.

 

Joel Ask

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close