FotbollLandskrona BoISNyheter

Värnamo nästa hinder för BoIS

Med en 5-0-seger i DM mot KSF Kosova i ryggen går Landskrona BoIS åter in i Superettan –  där man möter IFK Värnamo. 

– Det ger oss fortsatt chans att nå Svenska cupen nästa år, vilket var det viktigaste. Sedan gav det oss chansen att spela en del spelare, där jag såg bra prestationer, säger Billy Magnusson, tränare i Landskorna BoIS, till klubbens hemsida om DM-segern mot KSF Kosova.

Under helgen tar Landskrona BoIS sig an IFK Värnamo, ett annat lag som åkte ur Superettan förra säsongen.

– Värnamo är ett spelförande lag, har en del platsbyten och en del individuell skicklighet. Vi kommer behöva vara med på deras inläggsspel, noggranna där. Sen hitta ytor hos dem att attackera i – men hur vi ska göra, det håller jag för mig själv, säger Magnusson.

Lagkaptenen Philip Andersson har ådragit sig en skada – men kan vara tillbaka redan i helgen.

– Om vi får en bra effekt så kommer han vara redo på söndag.

Landskrona skuggar topplaget Lindome i division ett. Man har 15 poäng på de sju inledande matcherna. Helgens motståndare, Värnamo, är beläget i seriens mitten – laget från Småland har inkasserat 9 poäng på 7 matcher.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close