skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt MFF:s lag i eAllsvenskan

Det är en testverksamhet inom MFF som kan komma att bli en egen sektion i föreningen. I veckans avsnitt möter vi MFF:s esport lag som tävlar i eAllsvenskan, Sveriges största professionella Fifa-tävling där lag från Allsvenskan och Superettan deltar och gör upp om titeln och en ranking i kvalet till E-VM. 
I veckans avsnitt tar vi kål på myten om stillasittande, coladrickande ungdomar som spelar TV spel. Fysträning, psykolog och dietist är en viktig del för MFF:s esportare. Laget består av Sami Mandas, Zackarias Johansson,  David Eidhammer och tillsammans med MFF:s projektledare för esport, Filip Ahlström, förbereder man sig för sitt första slutspel i eAllsvenskan. Ciceroner i TV-spelsvärlden är Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till avsnitt 166 och MFF:s lag i eAllsvenskan.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close