IshockeyNyheter

Pantern-tränaren klar för svenska mästarna

Tränaren och sportchefen Viktor Stråhle lämnar Pantern och är klar som ny assisterande tränare hos svensk mästarna Frölunda.

Viktor Stråhle, 29, var både sportchef och huvudtränare i Pantern den gångna säsongen. Han hade avtal även över kommande säsong, men lämnar nu klubben och är klar som ny assisterande tränare hos Frölunda HC, där han kritat på ett tvåårskontrakt.

– När jag fick förfrågan blev jag självklart smickrad, sen började jag väga för och nackdelar. Läget är ju som det är i Pantern och man vill ju inte vara den som hoppar av, men det här är en möjlighet jag inte kunde tacka nej till. Det skall bli kul att få jobba med Roger (Rönnberg) och hela teamet, säger Viktor Stråhle till Frölundas hemsida.

Viktor Stråhle åtog sig rollen som sportchef och huvudtränare i  IK Pantern inför säsongen 2018/2019. Dessförinnan figurerade han i Malmö Redhawks organisation, som J18- och J20-tränare.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close