InnebandyMalmö FBCNyheter

Malmö FBC värvar hårt arbetande back från Stanstad

Emma Johansson, närmast från IK Stanstad, blir Malmö FBC:s femte nyförvärv inför den kommande SSL-säsongen. Hon beskrivs som en hårt fysiskt jobbande försvarare som inte backar i närkamperna.

Hon är född 2002 och tränade kontinuerligt med Malmölaget hela den förgående säsongen och tar nu klivet fullt ut till SSL och gör det som ytterligare en av många spelare som IK Stanstad fostrat till den högsta serien.

Känns riktig bra att Emma kommer över fullt ut till laget nu. Emma har redan visat träning efter träning att hon har rätt kvalitéer och inställning för nästa steg i karriären. Med mer och kontinuerlig träning i vår miljö har Emma kapaciteten att ta stora kliv under säsongen. Spelmässigt får vi in en fysiskt hårt arbetande försvarsspelare som inte backar i närkampsspelet, kommenterar klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressutskick.

I februari var Emma Johansson med på U19-landslagets breddläger och har tidigare varit kapten i Skånelaget. Emma kommer att spela med nummer 3 och har precis inlett sin andra träningsvecka som fullfjädrad Malmö FBC-spelare.

Foto: Privat

 

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close