skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Andreas Vindheim

Han var den nittonårige talangen från Bergen och SK Brann som klev in på Swedbank Stadion för fyra år sedan och som efter 102 matcher i himmelsblått, två SM-guld, gruppspel i både Europa League och Champions League nu tar nästa steg i karriären med ny klubbadress i Sparta Prag. I veckans Blått Snack säger vi hej då för den här gången till Andreas Vindheim.
Andreas berättar om kärleken till staden, klubben, supportrarna och lagkamraterna. Det blir snack om med och motgångar och viljan att bli bättre. Andreas reflekterar över de tränare han haft under de fyra och ett halvt år han spelat i den himmelsblå uniformen (och de är ju som bekant en tränare per år…). Detta och mycket mer i avsnitt 167 av Sveriges största MFF-podd, Blått Snack. På läktaren som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close