FotbollGIF NikeNyheter

TV-laget på besök när GIF Nike firar sin 100-årsdag

Torsdag den 6 juni fyller GIF Nike i Lomma 100 år och dagen till ära möter TV-laget GIF Nike Legends. Bland andra kommer gladiatorn Delta, Bragi Bergsson från Idol, sportjournalisten Patrick Ekwall och de förra MFF-spelarna Olof Persson och Robert Prytz att spela i TV-laget.

Tidigare under dagen kommer det att vara full aktivitet på Lomma IP då Nikedagen traditionsenligt bjuder på en massa roligt. Dagen kommer att innehålla allt från spännande ”föräldramatcher” till tävlingar i 3-kamp och tennisboll, straffsparkar mot A-lagsmålvakt, lotterier och grillning. 

– Vi är väldigt glada och stolta att vi som fotbollsklubb i Lomma har uppnått denna höga ålder. Det är ett bevis på att vi gör rätt och kan erbjuda en utvecklande miljö för barn och ungdomar. Vi hoppas att vi får ytterligare minst 100 år till och önskar alla välkomna att fira med oss den 6 juni, säger GIF Nikes ordförande Per Karlsson i ett pressutskick.

TV-laget som spelar på Nikedagen: 

Patrick Ekwall (sportjournalist)

Robert Prytz (f.d MFF, landslaget) 

Olof Persson (fd MFF)

Benny Mårtensson (fd TFF)

Michael Hansson (fd TFF, HIF, BK Olympic)

Billy Lansdowne (fd allsvensk skyttekung)

Delta (Gladiator)

JiPe Marquez (Farmen)

Bragi Bergsson (Idol)

Eric Hagberg (Paradise hotel)

Lani Mo (rapartist)

Said William Legue (skådespelare)

Cribba Uhrlin (musikalartist)

Tidsprogrammet: 

Kl 10-15: Nikedagen 

Kl 15-17: Jubileumsmatch TV-laget-GIF Nike Legends

Foto: TV-laget

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close