FotbollLunds BKNyheter

Lunds BK föll i bottenmötet

På ett soligt Klostergården tog Lunds BK emot bottenrivalen Tvååkers iF. En jämn match, präglad av lagens tabellmässiga positioner, blåstes till slut av med resultatet 0-1. 

Lunds BK inledde säsongen stark med två raka segrar. Men därefter har det gått desto tyngre. Under söndagen fick man åter se sig besegrat när gästande Tvååkers IF snodde med sig samtliga poäng hem.

Lund kom ur startblocken starkt och tog kommandot i matchen. Man pressade tillbaka bortalaget Tvååker och var så lite som en ribbträff ifrån att ta ledningen.

Matchen stod länge och vägde – och det första målet skulle komma först efter en dryg timmes spel. Till alla LBK-sympatisörers förtret var det Tvååker som stod för nätrasslet.

Efter att ha hamnat i underläge försökte hemmalaget febrilt att hitta lösningar offensivt. Man provade kantspel som centrala instick. Inlägg som distansskott. Men bollen ville inte in för ett allt mer frustrerat Lund – som till slut fick se sig besegrat.

Söndagens förlust innebär att LBK fortsatt återfinns under nedflyttningsstrecket. Med en match mer spelad har Lund fyra poäng upp till säker mark.

 

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close