IBK LundInnebandyNyheter

IBK Lund värvar back från Stanstad

IBK Lunds truppbygge är i fullgång. Senaste pusselbiten att läggas är storvuxne backen Christian Frej, som hämtas från IK Stanstad. 

Christian Freij kommer närmast från sin moderklubb IK Stanstad till IBK Lund. Han har även representerat IBK Landskrona under tre säsonger, när de befann sig i division ett. Backen har skrivit på ett treårsavtal med Lund.

IBK Lunds nyförvärv, Christian Frej. Foto: IBK Lund

Frej, född 1996, beskrivs som en spännande back med fina offensiva kvalitéer. Bonusinfo är att han har snittat nästan en poäng per match under sina fyra år i division ett.

– En stor och kraftfull back med ett riktigt bra avslut. Han har en förmåga att lösa situationer och kunna slå avgörande passningar. Christian kommer bli en viktig spelare i både offensiven och defensiven med sin trygga spelstil, menar assisterande tränare Martin Andersson till klubbens hemsida.

 

Foto: IBK Lund/Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close