FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF tvingas lämna walkover i DM

Envisa skador stoppar Trelleborgs FF:s damlag i DM.

Ett redan skadedrabbat lag fick vid matchen mot Dösjöbro IF under söndagen nya skador. Trelleborgs FF damlag tvingas därför lämna återbud till DM-matchen som skulle spelats mot Eskilsminne IF på onsdagskvällen.

– Det är mycket tråkigt och vi är väldigt ledsna över att behöva lämna wo till matchen. Men så som situationen ser ut så har vi inget val, säger Hans Malmgren, huvudtränare för Trelleborgs FF:s damlag i ett pressutskick och poängterar att det är absolut sista utvägen.

– Det är helt emot mina och klubbens principer men som det ser ut nu så har vi 13 spelbara till nästa seriematch på söndag. Vi kan helt enkelt inte riskera fler skador.

Under matchen mot Dösjöbro IF skadades Viktoria Persson och Annelie Nilsson. Sedan tidigare är följande spelare borta på grund av skador: Emilia Olsson, Sandra Nilsson, Malin Bengtsson, Sofie Nielsen, Adelina Zahirovic, Johanna Nilsson och Julia Jonasson. Nike Törnqvist är dessutom avstängd nästa match.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close