IBK LundInnebandy

Tungt nyförvärv till IBK Lund

IBK Lund har skrivit ett avtal med poängmaskinen Hannes Karlsson från Skurups IBK. Under de senaste tre säsongerna i Skurup har Karlsson producerat 132 mål och 70 assist. Hannes beskrivs som en spelare med bra fart och placeringsförmåga på planen.

Det var klubbens satsning mot Allsvenskan som fick honom intresserad.
– Lund är ett spännande projekt och jag kände efter bara en provträning att detta var rätt steg för mig att ta, menar Hannes Karlsson i ett utskick.

– Hannes stod högt upp på vår önskelista när vi la upp riktlinjerna för vår satsning och nu är den vindsnabbe forwarden äntligen klar för klubben, säger Christer Sölve från Sportgruppen Herr och fortsätter:

– Vi hoppas och tror att Hannes, genom en bra försäsong, skall kunna ta ytterligare ett steg i karriären. Genom att ge Hannes möjligheten att spela i en ännu bättre omgivning blir vi inte förvånade om han, när han har acklimatiserat sig i sitt nya lag, kan komma upp i över fyra poäng per match. Våra förhoppningar är att han ska vara en stor del av att driva Lund uppåt i seriesystemet på samma sätt som han gjorde i Skurup när de tog steget upp från division 2, menar Christer Sölve.

Foto: IBK Lund

Relaterade artiklar

Back to top button
Close