skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTorns IF

Kinnander ledde Torn vidare i DM

Torn gästade Näsby ikväll i hopp om seger, fortsatt DM-medverkan samt kvalifikation till kommande säsongs Svenska cupen. Samtliga punkter bockades av.
Näsby lades på rygg med hela 10-0 – och den store segerregissören blev Anton Kinnander.

– Det var viktigt för mig att sätta dessa bollarna, sa femmålskytten efteråt. 

Det var aldrig något snack om saken.
”Torn gav inte Näsby så mycket som ett finger”, skulle man kunna skriva. En mer målande beskrivning var dock att Torn gav division fyra-laget hela handen – en knuten sådan – och bjöd på en rejäl knock.

– Det var väl aldrig något snack om saken. Inte så mycket att säga, egentligen. Vi gör vad vi ska. vi dominerar hela matchen. Det är den skillnaden det ska vara mellan lagen, sa Anton Kinnander efter matchen.

Torns femmålsskytt mot Näsby, Anton Kinnader. Foto: Bildbyrån

Anton Kinnander, ja. Under sin tid i Eskilsminne stod han för en ansenlig målproduktion. Men i år har målen kommit med lägre frekvens. Efter en strut i Söderettan senast och fem ikväll kan dock formen vara på väg tillbaka för 23-åringen.

– Det är klart att det är viktigt och skönt att göra mål, oavsett vilket motstånd det är mot. Från min egen synvinkel så är det bara målskyttet som har saknats. Jag har gjort bra matcher, men jag vet att jag kan bättre, speciellt i målskyttet.

Segern innebär att Torn är klart för kvartsfinal i DM – och kvalificerade för Svenska cupen. En turnering Anton Kinnander har goda minnen från.

– Ja, jag var ju med på bänken när vi slog ut HIF i fjol. Det var kul att slå storebror, så att säga. Jag hoppas vi kan göra något bra i Torn också.

Och om kommande DM-spel säger anfallaren så här:

– Det spelar ingen roll vem vi möter. Vi vill vinna alla matcher, oavsett turnering.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close