FotbollHörby FFNyheter

Fisnik Alaj: “Sjöbo matchen kommer vi att ta revansch på”

Fisnik Alaj leder i dagsläget skytteligan i HA Div.4 Östra ganska övertygande. Av Hörby FF:s 27 gjorda mål är 16 stycken nätade av Fisnik. Målsprutan fortsätter att leverera i varje match. Hörby FF ligger dock nu sist i tabellen.

Hur kommer detta sig att du gör så många mål?
– Jag känner mej i väldigt bra form i år. Laget har spelat bra även om resultat inte visat det. Vi spelar en attraktiv fotboll. Killarna vet att jag är målfarlig och dem spelar fram fina bollar till mig. Sen har jag varit väldigt effektiv i år och gjort mål på de flesta lägena.

Vad är din förklaring till att ni nu ligger där ni ligger, sist i tabellen?
– Vi släpper tyvärr in lite för mycket mål bakåt. Vi har ett ungt lag med massa nya spelare in. Det tar lite tid att bygga på det men jag tror på detta laget och vi kommer ta mycket mer poäng.

Två matcher är kvar att spela innan sommaruppehållet. Nästa match är borta mot Näsby IF. Dessa ligger precis ovanför er i tabellen. Vad tror du om era chanser till att ta med minst en poäng hem?
– Näsby matchen kommer bli en väldigt viktig match och vi har goda chanser att ta med oss poäng hem.

Några förändringar i laget inför onsdagens match?
– Valmir är spelklar och förstärker laget så det känns bra inför matchen.

Sista hemmamatchen blir väl lite av ett derby då Sjöbo IF gästar Hörby IP.
– Sjöbo matchen kommer vi att ta revansch på. Jag personligen tyckte inte det var något bra lag när vi möttes på bortaplanen. Så jag ser fram emot att möta dem här hemma hos oss för hemma är vi starka.

Vad tror du om HFF chanser att vända om i serien och gå upp i tabellen? Vad behöver ni göra?
– Det kommer vända för oss vi kommer att ta mera poäng såklart. Vi har börjat spela in oss lite mer och alla börjar veta sina roller i laget. Som sagt så tror jag väldigt mycket på detta lag och vi kommer klättra uppåt.

Fisnik Alaj har spelat i Hörby hela sin ungdoms år. Han har även spelat i IFK Malmö, Höörs IS, IFK Hässleholm, BW90, Österlen FF och nu tillbaka till Hörby FF.


Hörby FF 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close