FC RosengårdFotbollNyheter

Hailie Mace stannar hela säsongen i FC Rosengård

FC Rosengård har förlängt kontraktet med Hailie Mace. Förlängningen gäller till november.

Jag är väldigt glad att få klart denna förlängning med Hailie. Hon har varit tongivande under våren och jag är helt säker på att hon har några nivåer till i spelet. Hösten blir lång med många matcher och jag hoppas Hailie kan hjälpa oss med målskyttet nu när Anja Mittag valt att lämna, säger sportchefen Therese Sjögran på klubbens hemsida.

21-åriga Mace kom till FC Rosengård i februari efter att ha spelat collegefotboll (UCLA) i USA. Redan då öppnade man för möjligheten att förlänga det korta kontraktet som gällde till sommaren säsongen ut och nu har man alltså gjort det.

– Det här laget har vad som krävs för att vinna ligan och jag är tacksam över chansen att få vara med och hjälpa oss göra det, säger Haile Mace.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close