FotbollNyheter

Åkarp upp som trea efter seger mot Bjärred

Åkarp ångar på i fyrans övre regioner. I söndagens match borta mot Bjärreds IF tog man tre starka poäng som gör att laget klättrar i tabellen.
– Väldigt nöjd med tre poäng och att vi hänger på i toppen, sa tränaren Eremal Zejnullahu.

– Vi startar matchen ganska bra och skapar några frilägen som vi ska göra mål på. Vi lyckas göra mål i slutet av första halvleken, vilket var skönt, sa Eremal Zejnullahu.

Åkarp tog med sig en ledning in till paus. Ett tryggt resultat för laget som inte förlorat sedan den 11:e maj. I det stabila försvaret hade man till idag dock fått rådda om på grund av avstängningar.

– Det var inget som märktes alls. Vi kämpade för varandra, både offensivt och defensivt, men framförallt defensivt. Jag vill ge en stor eloge till killarna för en fin arbetsinsats.

Ett solitt Åkarpsförsvar höll ställningarna matchen igenom. Och i slutminuterna kunde Carl Svensson utnyttja att Bjärredsmålvakten stod långt ut, när han slog till från halva plan och satte spiken i kistan, 2-0.

–  Det var oerhört skönt. Speciellt när det varit så varmt också. Bjärred skapade knappt någonting alls, inte heller när de flyttade upp laget. Alla i laget tog sitt ansvar och stod upp bra, avslutar Eremal Zejnullahu

 

Joel Ask

Foto: Lola Nilsson/Skånesport 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close