skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Lennart ”UEFAranken” Hedstigen

Sommartider betyder Europatider för svensk fotboll och för Malmö FF i synnerhet. Alltid lika spännande att får reda vem som kommer lottas mot vem och vilka som är seedade och oseedade. I veckans avsnitt tar Ole och Hasse hjälp av en auktoritet på området med stort himmelsblått hjärta – Lennart ”UEFAranken” Hedstigen.
Lennart berättar om kärleken till listor och tabeller och om varför hobbyn blev en hemsida som allt fler allsvenska lag tar hjälp av för att få koll på framtida Europamotstånd. Vi får också en förklaring varför årets Europakval är viktigare än någonsin för MFF:s del och om vilka de potentiella motståndarna kan bli. Välkommen till avsnitt 170 av Blått Snack med Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2