FC RosengårdFotbollNyheter

Sanne Troelsgaard förlänger med FCR

Ännu en förläggning har deklarerats av FC Rosengård. Spelaren i fråga är Sanne Troelsgaard, som förlänger säsongen ut. 

Rosengård har redan gjort ett par förlängningar inför hösten – nu är även Sanne Troelsgaard klar.

– Sanne är viktig för oss och jag är glad att hon valt att stanna säsongen ut. Hon är en kraftfull spelare som alltid är svår att möta, säger sportchefen Therese Sjögran till klubbens hemsida.

– Jag har valt att skriva igen med FC Rosengård. Jag är så stolt över att spela i den här klubben, med rätt värderingar, visioner och med några bra ledare och människor runt laget. FCR är en klubb med drömmar och jag känner att jag utvecklas varje dag. Jag ser fram emot en spännande höst med nya, säger Troelsgaard själv.

Sanne Troelsgaard, 30, kom till FC Rosengård 2017 från danska KoldingQ. På 38 matcher har yttern stått för 15 mål. Troelsgaard har dessutom över 100 matcher för det danska landslaget.

 

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close