skanesport_desktop-panorama-1

HandbollOV Helsingborg

OV förlänger med kaptenen

Lagkaptenen för OV:s herrlag de senaste fyra säsongerna, Oskar Hansson, väljer att stanna i klubben och stötta i åtminstone ytterligare ett år.
Det meddelar Helsingborgsklubben i ett pressmeddelande.

Oskar är en väldigt klok och lojal spelare med fina spetskvaliteter. Förhoppningen är att Oskar skall ta ytterligare ett kliv i sin utveckling i Krister Lindgrens spelsystem.
– Oskar är en av de mest erfarna spelarna vi har i truppen. Förra gången vi var uppe i Handbollsligan spolierades stora delar av Oskars säsong av skador och vi hoppas nu att Oskar kan vara med hela vägen och bidra med sin erfarenhet och sin spetskunskap både på och utanför planen, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.

– Direkt när vi tog steget upp i Handbollsligan så kände jag att fortfarande skulle vara högintressant att fortsätta spela för OV Helsingborg. Mitt mål sedan jag kom till Helsingborg har hela tiden varit att hjälpa klubben att etablera sig i högsta ligan och nu vill jag vara med på nästa etapp av den här resan. Truppen har börjat forma sig ordentligt och det ser onekligen spännande ut. Vi har en god mix av unga och erfarna spelare vilket jag tror blir viktigt både på lång och kort sikt. Får vi vara hela och friska i truppen så har det här alla förutsättningar att bli en riktigt rolig säsong, säger Oskar Hansson.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close