skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHelsingborgs IFNyheter

Christoffer Andersson lämnar Helsingborgs IF

Efter bytet på huvudtränarposten väljer Christoffer Andersson att lämna sitt uppdrag som assisterande tränare i Helsingborgs IF.

– Christoffer har tillsammans med Per-Ola Ljung varit otrolig viktig i arbetet att ta klubben tillbaka till Allsvenskan. När vi fick signalerna från ”Chrisse” hittade vi snabbt en lösning som är bra för alla parter, säger HIF:s ordförande Krister Azelius på klubbens hemsida.

– Jag har själv valt att stiga åt sidan. Vi har gjort en resa där målet var att ta oss tillbaka till Allsvenskan och det lyckades vi med. Jag vill önska ledarstaben och spelartruppen stort lycka till i jakten på nytt allsvenskt kontrakt. Föreningen önskar jag stort lycka till i nästa steg mot toppen. Jag är tacksam för den tiden jag haft och hoppas våra vägar möts igen, säger Christoffer.

Christoffer är en av de främsta spelarna i klubbens historia och håller rekordet för flest allsvenska matcher i den rödblåa tröjan, 350 stycken. På sin meritlista med klubben har han två SM-guld, tre cupguld och två supercupguld. HIF-supportrarna har dessutom utsett honom till Årets HIF:are vid två tillfällen: 2001 och 2008.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close