skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Linus på linjen lirar vidare

OV Helsingborg förlänger med Linus Nileskog inför återkomsten till Handbollsligan. Genom åren har Linus blivit mycket uppskattad av fansen då han ständigt visar prov på ett stort grönt hjärta.
Linus har hittills gjort 220 matcher och 538 mål för klubben och är nu bara 12 matcher bakom rekordhavaren Patrik Larsson i antalet spelade matcher för OV. Linus kommer under nästa säsong att få konkurrera om linjepositionen med flera spelare, en konkurrens som skapar bredd men också ger ökad spets.

– Erfarenheter från förra gångens ligaspel är att bredd och djup behövs i truppen. Linjepositionen är en central position för alla lag, inte minst när 7-6 spelet blir allt vanligare, och det känns därför lite extra tillfredställande att vi lyckats komma överens med Linus. Vi tycker nu att vi har flera starka linjealternativ som kommer att komplettera varandra utmärkt – de har olika styrkor, är i olika faser av sina handbollskarriärer och kommer alla att få mycket speltid, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr
– Linus är en kompetent handbollsspelare, inte minst i det offensiva spelet, och också en viktig lagkugge utanför planen. Linus har med sitt karismatiska och uppoffrande spel blivit något av en favorit hos våra supportar och vi är mycket glada att han väljer att fortsätta resan i den gröna tröjan, avslutar Filip Karlsson

Linus Nileskog:
– Det känns givetvis extremt spännande att få fortsätta min resa i OV. Det är ingen hemlighet att jag funderade på att byta miljö men till slut blev det ganska enkelt. Klubben betyder väldigt mycket för mig och jag ser mycket fram emot att hjälpa till att etablera OV i Handbollsligan.
– Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt kul med handboll och vill fortsätta utvecklas under Kristers ledarskap. Nu är det fullt fokus på kommande säsong och det ska bli riktigt skoj att se vad vi kan åstadkomma.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close