skanesport_desktop-panorama-1

BloggarNyheterPadelbloggen

Nätverksträffar med Padel Coaching Sweden

Jag har tidigare skrivit om att padelspel och nätverksträffar är en suverän kombination. Tänk dig själv att spela och träna i sällskap med trevliga padelmänniskor i Sveriges häftigaste padelhall – Skurups Padelcenter – och äta god mat från Malmös skönaste café: August No Stress Surf Café! När aktiviteten dessutom kryddas med diskussioner om ”svensk padels framtid” med sympatiska TV-profiler som Peppe Eng och Björn Hedman samt duktiga padelpionjärer som Henrik Söderberg, PDL:s vd och grundare/ägare, och Nicklas Persson, en av ägarna till Euro Finans Swedish Padel Open, stormtrivs alla inklusive mig själv.

Tillsammans med min sambo, Stefan Krüeger, har vi utvecklat ett koncept där vi, i ett unikt nätverk, erbjuder träning och matchspel kombinerat med god mat, exponering och intressanta gäster. Padel Coaching Sweden, som vi heter, har sin nästa aktivitet i Båstad i samband med sommarens höjdpunkt: Euro Finans Swedish Padel Open i Båstad den 26-30 juni! Denna tävling blir årets stora padelhändelse i Sverige, eftersom nästan samtliga av världens högsta rankade spelare – såväl damer som herrar – kommer att ställa upp. Vidare deltar även sex svenskar, där det faktiskt finns möjlighet att vi för första gången kan få upplev en svensk(a) vinna en match på World Padel Tour. Det är i och för sig med en spansk partner som Sofia Arvidsson har möjlighet att bli historisk, men oavsett är det en stor bedrift om de lyckas gå vidare i tävlingens starka startfält. Jag uppmanar alla läsare av denna blogg att åka till Båstad under tävlingsveckan för att få se padel när den är som bäst live och även uppleva den speciella sommaratmosfären på Bjärehalvön. Jag är på plats och räknar med att dagarna där blir ett minne för livet.

Denna gång har jag inte mycket att skriva om mitt eget padelspel, eftersom en riktigt seg förkylning har medfört att jag har fått gå på sparlåga de senaste veckorna. Bland annat fick Emmie Ekdahl, min partner, och jag i början av juni kasta in handduken i SPT-tävlingen i Uppsala. Nu är jag emellertid i gång igen och Emmie och jag planerar att spela några tävlingar tillsammans i sommar. Det ser vi fram emot!

Glad midsommar önskar jag från utomhusspel på Hyllie Sportcenter!
Åsa 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close