skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Mattias Svanberg

För ett år sedan tog han studenten, lämnade Malmö FF, packade resväskan och begav sig till Italien för serie A-spel i Bologna FC. I veckans avsnitt möter Skånesports Ole Törner och Retro FM: s Hasse Strandberg  Mattias Svanberg på sommarledigheten hemma i Malmö och summerar året som gått. Hur har omställningen att flytta hemifrån till ett nytt land gått med både språk och nya lagkompisar? Mattias hyllar MFF:s förre tränare Magnus Pehrsson som betytt mycket för hans utveckling och pratar om spelare i sitt gamla lag som betytt mycket. Detta och mycket mer i avsnitt 171 av Sveriges största himmelsblå podd – Blått Snack!

https://www.radioplay.se/podcast/bl%C3%A5tt-snack

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close