FotbollMalmö FFNyheter

MFF nära låna ut Anel Ahmedhodzic – danska ligan aktuell

MFF jobbar hårt på att hitta en klubb att låna ut den 20-årige mittbacken Anel Ahmedhodzic till.

Ahmedhodzic behöver speltid och enligt uppgifter till Skånesport finns det intresse från Hobro IK i den danska Superligaen.

Om klubbarna kommer överens och Anel Ahmedhodzic tackar ja kan det gå snabbt.

Hobro IK spelar sin premiär i Superligaen mot AGF redan den 15 juli.

Anel Ahmedhodzic kom tillbaka till MFF från Nottingham Forest inför årets säsong och normalt sett brukar MFF vilja att nya unga spelare är i klubben minst ett år innan de lånas ut. Men man har redan frångått den principen en gång i år när Adi Nalic lånades ut till AFC Eskilstuna.

Om Ahmedhodzic lånas ut kommer MFF att ha åtta spelare utlånade till andra klubbar. De övriga är Adi Nalic, Carlos Strandberg (Örebro SK), Hugo Andersson (Trelleborgs FF), Pavle Vagic (Mjällby AIF), Felix Konstandeliasz (Mjällby AIF), Marko Johansson (GAIS) och Jakob Tånnander (Lunds BK).

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close