FotbollHässleholms IFNyheter

Niclas Lindeqvist får ny roll i Hässleholm

Han anlände som huvudtränare inför den rådande säsongen. Men nu står det klart att Niclas Lindeqvist lämnar rollen som huvudtränare i Hässleholms IF – och blir sportchef.
– Det är personliga skäl – tidsbristen stoppar mig, säger han. 

Med tidigare erfarenheter från klubben tog Niclas Lindeqvist över huvudtränarrollen i Hässleholms IF inför 2019. Men redan nu står det klart att han får en ny roll i klubben – troligtvis redan efter sommaruppehållet.

– Jag kommer att lämna efter sommaren på grund av personliga skäl. Jag får prioritera det och se hur det blir framöver. Jag har sagt att jag är tillgänglig till sista vårmatchen, därefter kommer styrelsen ges tid att hitta en ersättare, säger Niclas Lindeqvist, tränare i Hässleholms IF, och fortsätter.

– Jag har haft en god dialog med styrelsen, och de har visat förståelse. Spelarna är också de informerade. Jag känner att om jag inte kan gå in hundra procent i höst, så är inte det rätt, inte mot killarna heller.

Niclas Lindeqvist inledde som spelande tränare i Hörja IF. Därefter bar det av till IFK Hässleholm. Däremellan har han verkat som juniortränare i Hässleholms IF och assisterande tränare för klubbens seniorlag. Dessutom har Lindeqvist arbetat som zonledare och spelarutvecklare inom Skåneboll.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close