skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Hasse Mattisson lämnar Trelleborgs FF

Efter tre och ett halvt år som försäljningsansvarig i Trelleborgs FF går Hasse Mattisson nu vidare till nya uppdrag utanför föreningen. Hasse kommer att fortsätta som assisterande tränare för klubbens U19-lag. Hasse går vidare till en tjänst som National Account Manager på Adecco skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Hasse har varit en stor tillgång för oss i klubben. Han haft stor betydelse för oss i utvecklingen av våra partnerrelationer och vårt nätverk på företagssidan. Samtidigt har han varit ett sportsligt stöd. Han kommer vara mycket saknad på kontoret och vi är glada över att han stannar kvar i tränarteamet för vårt U19-lag. Vi tackar honom för hans tid och önskar honom varmt lycka till på Adecco, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Hasse Mattisson avslutade fotbollskarriären på elitnivå 2007 efter tio säsonger i Malmö FF:s A-lag och två avslutande år i Halmstads BK. Därefter har han arbetat med försäljning, varav de senaste tre och ett halv åren som försäljningsansvarig i Trelleborgs FF. Hasse har även tränat klubbens U19-lag.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close