FotbollNyheter

Skåneboll ändrar resultat och utdömer böter i damernas division 4

Skånes Fotbollförbunds tävlingsutskott har beslutat att ändra resultatet i matchen mellan Holma Kroksbäcks IF och Lindeborgs FF till 3-0 till Lindeborg och döma Holma Kroksbäck till att betala 5000 kronor i böter och administrationsavgifter.

Efter matchen i damernas division 4 sydvästra skickade Lindeborgs FF in en anmälan om att Holma Kroksbäck IF använt en obehörig spelare och efter att ha tittat på en filminspelning som åberopades som bevis fann Skåneboll att ett allvarligt fel hade begåtts. En spelare som var registrerad för en annan förening (DFK Borgeby) hade varit med i Holma Kroksbäcks lag med att annat namn angivet i laguppställningen.

I beslutet sägs att “Skånes FF:s TU ser mycket allvarligt på händelsen”.

Lindeborgs FF vinner matchen med 3-0.

Holma Kroksbäcks IF ska inom 30 dagar betala 2000 kronor i administrationsavgift och 3000 kronor i böter, totalt 5000 kronor.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close