skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollLB07Nyheter

LB07 lånar Nellie Lilja från FC Rosengård resten av säsongen

LB07 ligger näst sist i tabellen inför återstarten i OBOS Damallsvenskan. Men nu har laget fått klart med en rejäl förstärkning i truppen. Nellie Lilja återvänder till LB07.

FC Rosengård och LB07 har gjort klart med ett låneavtal som innebär att den 20-åriga mittfältaren kan spela i LB07 resten av året. Hon började träna med laget redan idag.

– Jag har kollat LB när de har spelat och det finns stor potential i spelarna och det gäller bara att alla pusselbitar faller på plats så tror jag att vi kommer klara kontraktet i år, säger Nellie Lilja till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag gillar att LB verkligen vill trycka på att de vill vara ett spelande lag och jag vill spela runt bollen och inte alltid köra långbollar så även om LB ligger i nedre delen av tabell tror de på sin spelidé så jag tror det kommer passa mig bra faktiskt. Jag hoppas jag kan bidra med min unga energi, glädje och viljan att tro på det.

Nellie LIlja startade karriären i Husie IF, men slog igenom i LB07. Inför säsongen 2018 skrev hon på ett treårskontrakt med lokalrivalen FC Rosengård.

LB07 startar höstsäsongen i Damallsvenskan med en hemmamatch mot Djurgården den 20 juli. Då är Lilja spelklar.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close