FotbollKristianstads DFFNyheter

F19-landslagsspelare från FC Rosengård klar för Kristianstads DFF

Kristianstads DFF har gjort klart med Josefin Harrysson. Josefin är en ung lovande spelare med åtta matcher i F19 landslaget och kommer närmast från FC Rosengård där hon 2018 debuterade i OBOS Damallsvenskan. Moderklubben är IF Lödde och Josefin har även spelat för Borgeby FK i division 1.

_ Josefin är ett fantastiskt tillskott till vår trupp och vi ser en stor utvecklingspotential i henne, en perfekt värvning för oss med tanke på att Thordis Sigfusdottir inte kommer tillbaka från Island, säger Kristianstads DFF:s huvudtränare Elisabet Gunnarsdottir i ett pressutskick.

Thordis Sigfusdottir lånades ut till Thor/KA på Island, men kommer inte tillbaka till höstsäsongen.

_ Vi och Thordis är överens om att bryta avtalet och hon kommer att spela säsongen ut med den isländska klubben.

Josefin Harrysson är en vänsterfotad spelare som kan spela både ytterback och yttermittfältare.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close