IK PanternIshockeyNyheter

Stora administrativa steg tagna för nya Pantern

Sakta med säkert håller nya IK Pantern på att bygga en organisation. Ett mycket viktigt steg togs när föreningen nyligen fick ett organisationsnummer.

– Det är grunden. Med ett sådant har vi kunnat gå vidare och idag fick vi till exempel klart med ett bankkonto kopplat till swish och andra betalningar, berättar den nystartade klubbens ordförande Andreas Fornestedt.

– Vi har också lyckats förvärva en del material som de yngre lagen använde och fått rätt till IK Panterns gamla logotyp. Det är viktigt eftersom vi då kan använda dräkter och annat från förra säsongen.

I övrigt tillhör allt konkursboet för idrottsklubben Pantern, inklusive nyttjanderätten till klubblokalen vid Kirsebergs ishall.

Målsättningen för nystartade ishockeyklubben Pantern är dock att så snabbt som möjligt flytta in i lokalerna den konkursade klubben bedrev verksamheten i. Plus få tider till lagen man jobbar hårt på att komma till spel med redan till hösten.

– Just nu vädjar vi till alla barn, ungdomar, föräldrar och ledare i lagen att hålla ut. Vi kommer att klara det här och vi har även fått förfrågningar från nya spelare som vill börja i Pantern.

– En viktig sak med omstarten är också att betona vår Kirsebergsanknytning. Vi är en Backaklubb och det är där vi ska verka och synas, säger Andreas Fornestedt.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Läs mer

Om bildandet av den nya föreningen

Lokalen räckte inte till när nya IK Pantern bildades

Relaterade artiklar

Back to top button
Close