Nyheter

Viktig förlängning för Örkelljunga

Örkelljunga VK låter meddela att Hampus Brink valt att skriva på för ytterligare en säsong i ÖVK- tröjan.

Hampus började med volleyboll på allvar relativt sent och förra säsongen var hans första ”riktiga” Elitseriesäsong. Han gjorde en bra höst men blev sedan skadad och kunde bara spela högst sporadiskt under våren. Hampus är en stor talang med utvecklingspotential och han har förutsättningarna att bli en tongivande pjäs i årets lagbygge.
– Jag trivdes bra i klubben förra säsongen. Vi hade en bra sammanhållning i gruppen. Det tillsammans med att det passade med mitt privatliv gjorde att jag valt att köra vidare ytterligare en säsong i ÖVK, kommenterar Hampus kontraktsförlängningen.

– Hampus är en talang som har mycket hög potential och han är fortfarande ung. Det gör att han passar perfekt in i vårt lagbygge. Att han dessutom kommer från närområdet gör ju inte saken sämre, säger ÖVKs elitsektions ordförande Jörgen Larsson.
Hampus är nu skadefri och ser fram mot den nya säsongen.
– Om alla pusselbitar faller på plats, vilket jag hoppas de gör, så tror jag det kan bli en riktigt bra säsong, avslutar Hampus.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close