FotbollNyheterTrelleborg FF

Garrinchas barnbarn förstärker Trelleborgs FF

Efter att ha provtränat och även testspelat med Trelleborgs FF är det nu klart att anfallaren Henrik Johansson får kontrakt med Trelleborgs FF. Den 21-årige forwarden kommer närmast från Championshiplaget Brentford FC.

– Henrik är en kreativ offensiv spelare med fin teknik. Han är ung men har redan mycket erfarenhet inte minst från sin tid i Brentford. Vi tror att han med sitt kreativa och offensiva spel blir en bra förstärkning till vårt anfall, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborgs FF i ett pressutskick.

Henrik Johanssons farfar är den förre brasilianske storspelaren Garrincha som var med och vann VM-finalen mot Sverige 1958.

Innan han lämnade för spel i England representerade Henrik Johansson Halmstads BK. Där hann han dock aldrig debutera i A-laget utan spelade i U19. Moderklubben är det lokala laget IF Centern.

Foto: TFF

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close