IshockeyNyheter

Redhawksjunior klar för Trelleborg Vikings

Trelleborg Vikings har gjort klart med Oscar Johansson från Malmö Redhawks J20-lag.

Han är forward, född 1999 och gjorde förra säsongen 17 poäng som kapten för Malmö Redhawks i Superelitserien.

– Oscar är hjärtligt välkommen till oss där han från sin centerposition kommer att leverera ett hårt och uppoffrande arbete, effektivitet framför mål i power-play och fina ledaregenskaper då han föregående säsong var kapten i Malmö Redhawks J20-lag. Vi har väldigt bra koll på Oscar sedan något år tillbaka samt har fått väldigt många lovord från killarna han känner i laget. Tränarstabens uppdrag blir att hjälpa Oscar och ge honom rätt förutsättningar för att lyckas växa in i seniorkostymen vilket vi verkligen tror att han kommer göra! säger ledarstaben med Fredrik Jönsson, Fredrik Johansson och Fredrik Troberg på klubbens hemsida.

 

Där går det även att läsa vilka spelare som för närvarande ingår i truppen.

Foto: Privat

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close