skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Europaäventyr med supporterögon med Tony Ernst

Europasäsongen är i full gång och ytterligare äventyr på kontinenten väntar himmelsblått. I veckans avsnitt av Blått Snack berättar Tony Ernst om Europaäventyr ute i världen med MFF. Tony berättar hur han kombinerat resor till bortamatcher med besök på exotiska resmål som Tjernobyl, Bender, Jerusalem, Örnnästet och många fler. Tony berättar om bästa och värsta mottagandet på bortaplan och om när han hade en religiös upplevelse tillsammans med Joseph Elanga och när han bjöd Tom Prahl på hans livs första falafel.

Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

https://www.radioplay.se/podcast/blått-snack

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close